Vorige week donderdag was een speciale avond, niet alleen voor ons maar ook voor het publiek. Het publiek kreeg dankzij Calculated de kans om drie uiteenlopende acts te bewonderen op één avond, op één podium.

De avond begon met Amber Kamminga die het spits er van afbeet met haar begeleidingsband. Na Amber begon Calculated, eerst akoestisch en ingetogen maar langzamerhand ging de avond van singer-songwriter naar harde progressieve rock. Na genoten te hebben van een heerlijke set van Calculated mochten wij het podium betreden. Voor ons een primeurtje; ons eerste ‘echte’ optreden in een café! Het geluid was super goed en het was een heerlijk optreden voor ons.

De avond van Calculated in Café Cool was een groot succes met een heel tof publiek. Bij deze bedanken wij Calculated nog één keertje, bedankt!

 

 

facebooktwitteryoutubeinstagramby feather