Helaas hebben wij vandaag een optreden moeten afzeggen.. The Road to Zebra gaat namelijk niet meer door in verband met vervoersproblemen.

Gelukkig kunnen wij wel melden dat wij geselecteerd zijn om te spelen op de Mixtream Contest op 4 april in het vertrouwde Jc Kompleks in Heerhugowaard, een thuis wedstrijd dus! Wij zullen spelen op de avond dat ook Anne Groen, Along The Watchtower, Penguin Paradise en Wakepoint te bezichtigen zijn. Er zijn twee plaatsen te verdienen voor de finale door middel van een juryprijs en een publieksprijs, het is dus belangrijk dat jullie aanwezig zijn!

Komende zaterdag, 28 maart, zijn we voor het eerst te bezichtigen in Jozèns hometown, Obdam! We spelen voor de Breker Band Battle om 00.00 uur. Onder andere onze vrienden van Calculated zullen ook spelen. Zie de poster voor meer informatie.

Tot dan! Breker Band Battle

facebooktwitteryoutubeinstagramby feather